Принц Хари и Меган Маркл након двије године довели дјецу у Велику Британију

Kliks
Принц Хари и Меган Маркл након двије године довели дјецу у Велику Британију

ЛОНДОН - Принц Хари и Меган Маркл су се појавили на паради "Тrooping The Colour 2022." у склопу четверодневне прославе платинастог јубилеја краљице Елизабете II у Лондону.

Чинило се да је пар стигао тихо, али су касније уочени како разговарају с другим члановима краљевске породице, укључујући краљичиног рођака принца Едварда, војводу од Кента.

Маркл је такођер виђена како се дружи с млађим чланова породице. Сликана је како се смије са краљичиним праунукама Саваном Филипс (11), Ајлом Филипс (11), Миом Тиндејл (8) и Леном Диндејл (3).

У међувремену, краљица (96) и виши чланови краљевске породице, укључујући принца Чарлса, Вилијама и Кејт Миделтон махали су посматрачима са балкона палате.

Маркл и Хари нису позвани на фотографисање, јер више нису чланови краљевске породице. Меган је заблистала у тамноплавој хаљини отворених рамена у комбинацији са шеширом.

"Након пажљивог разматрања, краљица је одлучила да ће овогодишњи традиционални наступ на балкону Тropping The Color у четвртак, 2. јуна, бити ограничен на њено величанство и оне чланове краљевске породице који тренутно обављају службене јавне дужности у име краљице", речено је раније.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана