Премијер запросио партнерку на дан заљубљених

Танјуг
Премијер запросио партнерку на дан заљубљених

СИДНЕЈ - Аустралијски премијер Ентони Албанезе направио је паузу у управљању државом и прославио Дан заљубљених запросивши своју партнерку Џоди Хејдон.

Албанезе је јутрос објавио вјеридбу на друштвеним мрежама селфи фотографијом срећног пара са натписом "Рекла је да".

На фотографији Хејдонова носи вјеренички прстен у чијем је дизајнирању учествовао њен вјереник.

-Велика је радост што сам нашао партнерку са којoм желим да проведем остатак живота -  рекао је Албанезе у интервјуу станици "Скај".

Послије састанка на Дан заљубљених у једном италијанском ресторану, Албанезе је поставио велико питање на балкону у званичној премијерској резиденцији у Канбери.

Хејдонова, која је годинама радила у индустрији пензионих фондова, рекла је да је одушевљена честиткама које је пар добио.

Они су се упознали на догађају у Мелбурну почетком 2020. године, а њихова вјеридба је прва за једног премијера док је на функцији, преносе локални медији.

Опозициони лидер Питер Датон, иначе ватрени критичар Владе, честитао је пару у парламенту и рекао да се радује "нашој верзији" краљевског вјенчања.

-Бићу тамо и бацаћу руже испред вас, премијеру, шта год је потребно да добијем позивницу за гала вјенчање - рекао је он.

Министри из кабинета честитали су пару на друштвеним мрежама.

Министар спољних послова Пени Вонг, која деценијама познаје Албанезеа, рекла је у објави на друштвеним мрежама да је "љубав лијепа ствар" .

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана