Покренута истрага након што је дjечака “ударио ауто” на имању Пипе Мидлтон

Г.С.
Покренута истрага након што је дjечака “ударио ауто” на имању Пипе Мидлтон

ЛОНДОН - Полиција испитује наводну несрећу на имању сестре Кејт Мидлтон, Пипе у фебруару када је аутомобил, како се сумња, ударио тинејџера.

Дjечак је наводно ударен на имању Бартон Корт у Кинтберију у близини Хангерфорда у Беркширу, у власништву сестре принцезе од Велса и њеног супруга инвестиционог банкара Џејмса Метјуза, вриjедном 15 милиона фунти, пише Дејли мејл.

Пар се прошле године уселио у величанствену кућу која је раније била у власништву сер Теренса Конрана, заједно са њихово троје дjеце Артуром (7), Грејс (4) и Роуз (19).

Портпарол породице је негирао да се инцидент догодио. Идентитет тинејџера није објављен, али се зна да није теже повриjеђен у наводној несрећи.

- Полиција долине Темзе је 22. фебруара ове године примила извjештаје о  тинејџеру који је учествовао у несрећи са возилом на адреси у Мил Лејну, Кентбери, близу Хангерфорда - саопштио је портпарол полиције, напомињући да дjечак није повриjеђен и да ће инцидент истражити локални полицијски тим.

Према ријечима портпарола породице, постојао је проблем са преступницима на имању, који су напустили означену пјешачку стазу и упали на приватни посјед.

Имање Бартон Корт удаљено је мање од сат времена вожње од куће Аделејд Котиџ принца и принцезе од Велса у Виндзору. Такође је у близини родитеља Кејт и Пипе Мидлтон Мајкл и Керол у Беркширу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана