Откривена права истина о голишавим фотографијама Џеки Кенеди VIDEO

Агенције
Откривена права истина о голишавим фотографијама Џеки Кенеди VIDEO

Када су се 1972. године појавиле фотографије на којима је Џеки Кенеди гола, цио свијет је занемио. Некадашња прва дама тада је добила надимак „жбунић од милион долара".

Џеки је била јавно понижена, а за то је заправо био заслужан њен тадашњи муж Аристотел Оназис. Он, и како наводе страни медији, његова тадашња љубавница, Марија Калас.

Када је Џон Кенеди убијен, тајкун Аристотел се дословно окомио на њу. Тада је кренуо у лов на ову љепотицу, пише у књизи "The Good Son: JFK Jr. and the Mother He Loved" аутора Кристофера Андерсона.

Само неколико дана након Кенедијеве сахране Аристотел је повео своју ћерку Кристину и посjетио Џеки.

"Остављао је утисак правог доброг духа. Доносио јој је поклоне и неуморно се удварао. Далеко од тога да је био привлачан или пријатан, али није се Џеки удала за њега само због новца. Био је страшно живахан и увијек расположен за сваку акцију. У њему је просто треперила животна сила", изјавила је за књигу Ајлин Мил, пријатељица Џеки Кенеди.

Убрзо се Џеки удала за Оназиса. Судбоносно "да" изговорила је 1968., а брак је трајао четири године.

У исто вријеме, тајкун је био у вези са оперском пјевачицом Маријом Калас и то није крио. Чак се и хвалио тиме и истицао је како је невјероватно богат, те да му се може. У књизи се такође наводи да је Аристотел заједно са Маријом Калас Џеки подругљиво звао "лажном лејди", а у лице је умео да јој каже да је само обична удовица.

Џеки је у то вријеме често слала писма свом пријатељу Розвелу. Једно писмо стигло је у руке Аристотела. Прочитао је како она мисли за њега да је одвратни, прљави старац… То му није сметало, већ чињеница да је Џеки можда имала аферу са Розвелом док је он пар дана прије тога потрошио око 500.000 долара на 200 пари њених ципела.

Тада је почела освета!

Он лично је дао тачно вријеме и локацију острва Скорпиос на којем ће се Џеки шетати гола. Када су се појавиле њене слике у јавности, Џеки је звала Аристотела и плакала и молила га да зове све медије и адвокате да ријеше ситуацију.

Он је отишао код адвоката, али не да би ријешио ситуацију, него да би се развео. Из тог брака Џеки је изашла са четири милиона долара, а њему су остале милијарде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана