Обами теретана, Путину хладно језеро

The Sun
Обами теретана, Путину хладно језеро

Обама је успио да оствари дугоочекивану побједу над Русијом на Г8 самиту након што је успио да освоји теретану само за себе у хотелу у ком је одсједао да предсједником Русије, док је Владимир Путин морао да вјежба у леденом језеру.

Ниједан од свјетских вођа није желио да одступи од својих захтјева за коришћење теретане, али побједу је однио предсједник Сједињених Америчких Држава. Након изгубљене битке Владимир Путин је изјавио да ће своје јутарње вјежбање обавити у језеру које окружује Лоуг Ерне хотел у Северној Ирској.

Извор је рекао магазину The Sun: "Обојица су жељели теретану али су Обамини људи први послали захтјев. Ово је могло да подстакне додатне проблеме на самиту али су Руси одлучили да се повуку. Рекли су да ће Путин умјесто теретане пливати у оближњем језеру".

Бивши официр КГБ-а, шездесетогодишњи Путин познат је по свом имиџу мачо мушкарца и великој љубави према активностима на отвореном.

Посљедњих година сликан је како пеца, демонстрира борилачке вјештине и како се купа у леденим водама Сибира.

"Вода у језеру је хладна, али то сигурно није ништа према температури вода у Сибиру. Заправо, мислим да је Путин из ове ситуације изашао као побједник пошто ће Обама изгледати слабије због тренинга у теретани са инструктором", додао је извор.

Ни Бијела кућа ни хотел нису дали коментар за The Sun поводом овог случаја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана