Обама, Спрингстин и Спилберг на тајној вечери у Шпанији

GS
Foto: Instagram

Бивши предсједник САД-а Барак Обама снимљен је на вечери у Барцелони заједно с редитељем Стивеном Спилбергом и пјевачем Брусом Сорингстином

 

Елитни ресторан "Амар

Британски "Гардиан" пише како је друштво у тајности резервирало мјеста у елитном ресторану "Амар" у хотелу "Палас" у четвртак навече, и то само неколико сати прије доласка на вечеру, а наводно им је мјесто препоручио шпанско-амерички кухар Хозе Андрес.

Особље ресторана све до задњег тренутка није знало ко су специјални гости, а једном када су Обама, Спилберг и Спрингстин дошли и вечерали, снимили су и неколико слика с радницима ресторана.

Кухар хотела Амар Рафа Зафра рекао је за шпанску Цадену СЕР да су Обама и друштво дошли поприлично уморни, али да су били расположени и да су испробали све.

Врло важан сто

- Назвао ме кухар Хозе Андрес и рекао ми да је то врло важан сто и да никоме не говоримо ништа. Наравно, ја сам мало почео истраживати и видио сам да Обама долази у Барцелону и да Спрингстин ту има концерт -  рекао је кухар и нагласио како су гости били добро расположени и да су хтјели све испробати, укључујући шкољке, каменице, кавијар.

А тврди и да се попило.

- Најмање је попио онај који је касније морао радити - рекао је Зафра који је алудирао на Спрингстина и његов концерт.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана