Неочекивано: "Треба јој дати шансу"

ГС
Foto: Агенције

Џејми Спирс затражио је у уторак од суда у Лос Анђелесу да прекине његово 13-годишње старатељство над његовом ћерком и поп пјевачицом Бритни Спирс.

Пјевачицин отац упутио је у августу захтјев суду у коме је рекао да је жели да одустане од улоге старатеља. У новом документу је био још јаснији и затражио од суда да прекине старатељство у потпуности.

Написао је како пјевачица "има право да суд озбиљно размотри да ли је старатељство потребно" и да су се њене околности промијениле "утолико да основе на којима му је додјељено старатељство можда више не постоје", пренијели су амерички медији.

"Ако госпођа Спирс жели да раскине конзерваторску дужност и вјерује да се сама може носити са својим животом, господин Спирс вјерује да би требало да добије ту прилику", стоји у петицији.

На саслушању у јуну Бритни Спирс је рекла суду да је старатељство, које је почело 2008. године, уврједљиво и понижавајуће, и затражила је да се њеном оцу одузме право управљања њеним имањем вриједним 60 милиона долара.

Судско рочиште за расправу о захтјеву Бритни Спирс заказано је за 29. септембар у Лос Анђелесу.

Спирс, која често објављује на својој Инстаграм страници из своје виле изван Лос Анђелеса, није се огласила поводом најновијег захтјева њеног оца.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана