Не пропустите фантастичне филмске и серијске наслове уз Open IPTV

M:tel
Не пропустите фантастичне филмске и серијске наслове уз Open IPTV

TV CINEMAX, у петак 15. маја 2015. године приказује култни криминалистички трилер „Дуга рука мафије” у 21.50 часова са Ентони Квином у главној улози. Током одважне пљачке, од италијанске мафије је украдено око 300.000 долара. Убијено је неколико мафијаша, као и два полицајца. Два њујоршка полицајца јуре три ситна криминалца који бјеже с мафијашким новцем, а које уједно јури и мафија.

Вријеме је за комедију - у најкраћем, у уторак, 19. маја на HBO COMEDY са почетком у 22.10 часова можете погледати „Прославу годишњице”. Режију и главне улоге потписују Алан Каминг и Џенифер Џејсон Ли. Послије једногодишње раздвојености, Џо и Сали Теријан праве журку како би прославили неколико важних тренутака у свом браку. Али, журка се отима контроли због неочекиваног поклона и покреће експлозију болних признања.

Ексклузивно на TV HBO 21. маја у 21.30 часова можете погледати документарни филм „Коренгал”. Овај историјски документарац, снимљен прошле године заправо је наставак документарног серијала са редитељским потписом Себастијана Јунгера „ Рестрепо” из 2010. године. У истој долини, са истим људима, али са потпуно различитим погледом на рат. Филм не приказује само ратне прилике већ објашњава и како рат функционише и шта значи младим људима који га воде.

Телевизијски канал HBO нам доноси још једно сјајно филмско остварење, крими-драму „Свирепи спавач”, која је на програму у четвртак, 21. маја 2015. године у 20.05 часова. Филм прати новинарку ЛА Виклија Кристину Пелисек док неумољиво истражује неријешена убиства десетине жена у Лос Анђелесу и убрзо схвата да је за многе од тих смрти које су почеле да се дешавају прије 20 година одговорна једна особа.

 „Н слово, на слово Р”, назив је серије која ће бити емитована на TV FOX life и то од 22. маја, радним данима од 23:10 часова. Серија прати Кети Џејмисон, наставницу у средњој школи у Минеаполису, резервисану супругу и мајку из предграђа којој је дијагностикован меланом. Та спознаја је примора да заиста почне да живи први пут у свом одраслом животу. Ова комедиографска драма постигла је одличну гледаност, посебно у САД.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана