Након критика: Директор обрисао објављену фотографију масаже на послу

GS
Foto: LinkedIn/CNN

Извршни директор компаније "AirAsia" Тони Фернандес изазвао је буру на друштвеним мрежама након што је објавио фотографију на којој ужива у масажи у радном окружењу. С обзиром на то да је скинуо мајицу критичари су његов потез окарактерисали неприкладним.

Суоснивач малезијске авиокомпаније објавио је фотографију ове седмице на ЛинкедИну, насројећи да похвали пословну културу своје компаније, али је наишао на низ критика.

Он је уз фотографију написао да је имао стресну седмицу па му је колега предложио да иде на масажу.

"Морам да волим културу 'AirAsia' јер могу да имам масажу и да одржим састанак са менаџментом", написао је Фернандес.

Објаву је обрисао након таласа критика, а многи су написали да је његово понашање било непрофесионално.

"Мислим да се жене у вашој компанији не би осјећале угодно или сигурни о у овом контексту, а с обзиром на то да сте ви шеф вјероватно вам неће ништа рећи", коментарисао је један корисник.

Фернандес је раније рекао за Блумберг да је управо издржао лет од 18 сати и да је имао болове, па је прихватио сугестију за масажу.

"Никад не можете стварно да објасните мисаони процес иза објаве, па сам је избрисао", рекао је он те је додао да није имао намјеру да било кога увриједи.

Фернандес је дуго говорио о својој жељи да његује отворену радну културу. За ЦНН је 2007. године рекао да жели показати свијету да Малезија може имати одличну компанију и да жели да га памте по креирању одличног мјеста за рад, преноси Кликс

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана