Након 15 година исушили париски канал, ево шта су открили VIDEO

Агенције
Након 15 година исушили париски канал, ево шта су открили VIDEO

Први пут након 15 година у Паризу је исушен канал Саинт-Мартин смjештен у једној од најотменијих градских четврти. Оно што су пронашли на дну све их је изненадило.

Дубине ријека, мора и канала увијек крију занимљиве ствари, али и много тога што тамо никако не би смијело да буде. Први пут након 15 година Париз је исушио канал Саинт-Мартин смјештен у једној од најотмјенијих градских четврти.


Оно што су пронашли на његовом дну никако није отмјено. Слично је било и приликом посљедњег исушивања 2001. године када је пронађено чак 40 тона смећа. Било је ту бицикала, мотоцикала, инвалидских колица, wc шоља па чак и један аутомобил.

И пољледње исушивање открило је одбачене мотоцикле, столице, касетофоне, прегршт бицикала, али и један пиштољ који је одмах однијет на анализу у полицију.

Исушивање 90.000 кубних метара воде и обнова канала Париз ће коштати 9,5 милиона евра. Цио посао би требало да буде завршен за три мјесеца.

Градске власти су позвале становништво да након уређења канала Саинт-Мартин према њему почну да се односе са много већим поштовањем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана