Најлуђа теорија завjере из Хрватске: Четници-сатанисти контролишу умове Хрвата невидљивим таласима

Блиц
Најлуђа теорија завjере из Хрватске: Четници-сатанисти контролишу умове Хрвата невидљивим таласима

Хрватска академска заједница домовине и дијаспоре објавила је на свом сајту шокантан текст у којем, уз помоћ "квази доказа" тврди да се "четничко-сотонски монструми из Србије изграђеним системом земаљских одашиљача широм Хрватске, Словеније, БиХ, Црне Горе, Косова, Македоније спремају за масовно умно поробљавање".

Наиме, у поменутом тексту се наводи да је копирање "невидљивих" можданих таласа једног човјека – на мозак другог човјека технологија која се данас назива "ЕЕГ клонирање", као и да је Срби већ дуго година примјењују како би "клонирали и покорили" појединце у Америци, Кини, Великој Британији, Француској, Русији и ЕУ.

- Данас тај процес стављања под контролу ума и "владања свијетом" убрзано настављају на подручју бивше Југославије, одакле је све кренуло 1990 године са свјесно планираним и изведеним ратним сукобом, а сада са жељом дА потпуним преузимањем власти уз помоћ "клонираних вођа" успоставе "регионалну силу – Велику Србију" - наводи се у тексту.

Аутори наводе да ће Срби свој наум остварити помоћу изграђеног система земаљских одашиљача, којим се спремају за масовно "умно поробљавање" људи, њихово "масовно исељавање" или "масовно разбољевање са смртним посљедицама" или "масовно убијање“ како би остварили наведени план.

У цијелу ову сулуду причу, аутори поменутог текста увукли су и Николу Теслу, по чијем се нацрту, како тврде, планира направити непробојни штит који би Србе штитио од свих врста напада и оружја.

Такође, у тексту се изражава забринутост тиме што се све више људи исељава из Хрватске, а као главни кривац за то наводи се Србија, која "уз помоћ ЕМП направе наставља са незавршеним ратним етничким чишчењем на подручју Хрватске и БиХ".

- Осим детектовања и елиминисања УДБ-ашких кадрова који уз помоћ ЕМП направе озрачују младе да се исељавају, потребно је оне који се желе иселити подврћи дијагностичком прегледу уз помоћ ДИАЦОР и МБР система јер би компјутерска дијагностика јасно назначила да се ту ради о отежаном енергетском протоку. Блокадама и унесеним или умањеним телепортованим елементима утиче се на импулсе, подстиче се да се искључи свијест, а у програм ума и подсвијест убацују се нови импулси који утичу на ум и свијест да напустите све и кренете у непознато - детаљно се објашњава у овом тексту и додаје да се на такав начин "држе под умном контролом судови и судије да укидају пресуде и преиначују их по жељама налогодаваца пресуде, ослобађају криминалце а осуђују и затварају невине, поготово бранитеље домовинског рата".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана