Најбогатији пар у Индији живи у небодеру од 27 спратова: Имају 600 слуга, а у гаражи 169 аута

GS
Foto: Instagram

Позната је по томе што троши невјероватне количине новца на луксузне предмете, па је тако једном купила "Хермес" торбу коју је платила 350.000 евра

Најбогатија жена Индије Нита Амбани је супруга најбогатијег Индијца на свијету Мукеша Амбанија.

Мукеш је власник најуспјешније компаније у Индији „Reliance Industries“. Његова имовина процијењена је на 83 милијарде евра. И, наравно, пар Амбани ужива у свом богатству као нико други.

Најбогатији пар из Индије има гаражу која прима њихових 169 аутомобила, а дом у којем живе процијењен је на невјероватних милијарду евра. Да је све уређено, очишћено, скухано и о много чему другом, брине чак 600 чланова послуге. Ту су чистачице, конобари и фитнес инструктори. Позната дама Индије је једном чак наручила 25.000 златних посуда за послуживање гостију.

Ово је заправо небодер који има 27 спратова. Има кино, бању, храм, балску салу, салу за аутомобиле… Чланови породице се опуштају под тушем вјештачког снијега, а штите их чувари који имају своје одвојене стамбене јединице.

Нита Амбани је учитељица и дизајнерка ентеријера, воли да троши новац на луксузне предмете и има савршен укус за торбе. Једну "Хермес" торбу платила је чак 350.000 евра. Супругу је купила луксузни Мајбах 62, а милијардер јој је поклонио млазни авион вриједан 60 милиона еура.
Ова 59-годишња Индијка обично се појављује у јавности у традиционалној одјећи, али су ''Cartier'', ''Bulgari'' i ''Gucci''  међу њеним омиљеним модним брендовима.

Нита Амбани је такођер позната по свом добротворном раду.

Основала је школу и болницу у Мумбају, а пар је издвојио 68 милиона евра за помоћ током пандемије.

Најбогатији индијски пар у браку је 37 година, а имају троје дјеце, два сина и кћерку, који су одгојени веома строго по ригорозним правилима. Нита је инсистирала на томе да су дјеца одгајана у скромним увјетима, да добивају малу накнаду током одрастања, да користе градски пријевоз и да имају строга ограничења у изласку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана