На продају кућа у којој је сниман филм "Ноћ вjештица"

Танјуг
На продају кућа у којој је сниман филм "Ноћ вjештица"

ЛОС АНЂЕЛЕС - Кућа у којој је снимана култна франшиза "Ноћ вjештица" продаје се за 1,8 милиона долара.

Вила у Пасадени у Калифорнији у власништву је исте породице скоро три генерације и има огромних 5.258 квадратних метара заједно са четири спаваће собе и три купатила.

 „Да, ово је била локација за снимање филма 'Ноћ вjештица' из 1978. године, као кућа Лори Строд (коју је глумила Џејми Ли Кертис)", навела је агент за некретнине Хајди Бабкок у опису некретнине, која је данас оглашена за продају.

„Ако погледате филм, препознаћете злогласну клупу на којој је сjедиела Џејми Ли Кертис, држећи бундеву", додала је Бабкок, преноси ''Њујорк пост''.

Она је навела да је кућа подијељена на три одвојене јединице. „Јединица бр. 1 је велики апартман са једном спаваћом собом са купатилом, дневним боравком, трпезаријом, кухињом, оставом, подрумом и великом верандом.

Друга јединица има два кревета, купатило и кухињу, а трећа има један кревет и купатило, дневни боравак и кухињу", наводи се у опису куће.

Према ријечима агента, свака од три јединице има прелијеп поглед на околно дрвеће и комшилук, а ''ова изузетна некретнина представља дивно мјесто за живот, рад и игру у једној од најпожељнијих заједница у округу Лос Анђелес".

Како подсећа њујоршки таблоид, Кертис (64) је први пут играла Лори Строд у култном филму из 1978. и поновила ту улогу неколико пута прије посљедњег наставка франшизе 2022. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана