На балону послала поруку покојном оцу и добила одговор

Агенције
На балону послала поруку покојном оцу и добила одговор

За рођендан свог покојног оца, шеснаестогодишња Ешли Мараћино написала је писмо на балону који је пустила слободно да лебди. Није ни слутила гдје ће он отићи.

 

Само један дан након тога, Лиса Свисли, власница ресторана налетјела је на балон и прочитала њену дирљиву поруку.

"Дошла сам у свој ресторан када ми је једна муштерија дала балон који је слетио у башту", каже Лиса из Калифорније – "Примјетила сам да се на сребрном балону у облику звијезде налазе нека слова"

Млада Ешли, која такође живи у Калифорнији написала је дирљиву поруку која је путовала 436 миља до Обурна гдје се налази Лисин ресторан.

"Много ми недостајеш. Волим те, ужасно ми недостајеш!", писало је на балону. Ешли је даље писала свом тати шта има ново у њеном животу и тражила да јој пошаље неки знак.

То је био тренутак када је Лиса реаговала, па је након што је прочитала писмо потражила Ешли на Фејсбуку.

"Мислила сам да би било лијепо да јој пошаљем нешто и пружим јој подршку", рекла је за "ABC" – "Организовала сам акцију на Фејсбуку, па су људи почели да јој шаљу помоћ, писма у којима су описивали своја искуства губитка родитеља. И даље ми је све невjероватно! Чињеница да је балон слетио испред мене и то да сам ја одлучила да урадим нешто"

Откако је њихова прича постала позната, Лиса и Ешли се друже преко Скајпа будући да живе у различитим градовима.

"Мислим да је она једна преслатка дјевојка. Питала сам је да ли жели да јој вратим балон, али будући да је инспирисао толико људи она се сложила да је најбоље да остане у ресторану. Заиста једна дивна млада дама", закључује хумана Лиса.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана