Млада погинула одмах након свадбе, младожења критично

ГС
Млада погинула одмах након свадбе, младожења критично

Млада је погинула, а младожења је тешко повријеђен након сaoбраћајне несреће која се догодила у Јужној Каролини у САД-у након што су младенци напустили своју свадбу. Саманта Сам Хинсон (34) посљедњи је пут фотографисана како насмјешена излази са забаве у петак око 22 сата, а неколико тренутака касније на цести ју је убила пијана возачица која се забила аутомобилом у њих.

- Дали су ми Арицов прстен у пластичној врећици тек пет сати након што му га је Сам ставила на прст и након што су прочитали завјете једно другоме - написала је мајка младожење на GoFunfMe  страници на којој скупља новац за сахрану своје снахе.

Ариц је изгубио љубав свог живота, додала је неутјешна мајка. 

Пар се са свадбе одвезао у возилу за голф, а младенце су пратила и два младожењина рођака који су такође тешко повријеђени у несрећи. Након ударца, возило је одбачено 90 метара и неколико се пута преврнуло, пише на страници. 

Младенце је ударила пијана возачица која је јурила више од 100 километара на сат у зони у којој је дозвољено возити највише 40 километара на сат. Младожења је претрпио повреду мозга и сломио бројне кости, рекла је његова мајка. Већи дио његова лица је у модрицама и у тешком је стању у болници гдје је прошао двије реконструктивне операције.

Возачица аутомобила,Џами  Лее Комороски (25) је ухапшена и оптужена за убиство из нехата, преноси Вечерњи лист.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана