Милионер тражи асистента који ће путовати с њим по свијету: Платa је 35.000 евра

GS
Foto: Instagram

Аустралски милионер Метју Лепре у потрази је за особом која ће путовати с њим по свијету, а за тај "посао из снова", како су га многи описали, нуди плату од 35.000 евра.

Тридесетједногодишњи богаташ бави се е-трговином, а у слободно вријеме путује свијетом те тражи асистента или асистентицу који ће му се придружити у путовањима, пише Ладбибл.

Лепре је своје пословно царство изградио онлајн пословањем и курсевима пословног тренинга, након што је с 23 године напустио факултет. Због потреба посла посјетио је 30 земаља у посљедњих пет година.

-Тражим марљиву особу која ће ми помоћи у мом послу. Треба ми десна рука која ће ми помоћи на путовањима и у административним задацима - изјавио је.

Пријавити се могу и особе без претходног искуства у том послу, а конкурс је отворен за све оне који имају важећи пасош, који воле путовања, педантни су у свом послу и могу прекинути везу са својим свакодневним пословима те ускочити у авион и кренути.

Осим што нуди прилику путовања свијетом уз плаћене путне трошкове, милионер нуди плату од 35.000 евра, а нови асистент ће моћи возити његове скупоцјене аутомобиле.

За посао се можете пријавити путем његове веб странице Ecom Warrior Academy, пише Индекс

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана