Месијева супруга: Куда год, идемо заједно"

ГС
Foto: Агенције

"Како је тешко сажети у неколико редака све ове проживљене године! Толико емоција које су оставиле траг у нашим животима.

Али како се каже, оно што нас не убије, чини нас јачима", започела је Антонела

Фудбалер Лео Месси (34) је након 21 године напустио Барселону. На јучерашњој конференцији за медије Меси није могао да заустави сузе, а у првим редовима га је бодрила његова прва љубав, супруга Антонела (33) са дјецом, преноси портал б92.

"Како је тешко сажети у неколико редака све ове проживљене године! Толико емоција које су оставиле траг у нашим животима. Али како се каже, оно што нас не убије, чини нас јачима", започела је Антонела у објави испод фотографије коју је подјелила на Инстаграму. "А с породицом као базом опет ћемо изаћи на терен, јачи него икад... Идемо куда год, идемо заједно, али увијек идемо напред. Волим те, љубави", поручила је Месијева супруга, а објава је брзо скупила преко милион лајкова.

"Дивљење", "Нека дођу нове и лијепе ствари за ову предивну породицу", "Толико вас обожавам", "Сигуран сам да ћете наставити стварати историју куда год да кренете. Излазак из зоне комфора је тежак, али освајање онога што слиједи... Невјероватно је", писали су обожаваоци у коментарима.

Лео је Антонелу упознао с пет година, а иако је био стидљив, као десетогодишњак јој је дао до знања да је она за њега. Вјенчали су се 2017. године у аргентинском Росарију. Заједно имају тројицу синова од осам, пет и три године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана