Мачка плаче јер је уклоњена новогодишња јелка (ВИДЕО)

ГС
Foto: Илустрација

Познато је да мачке обожавају новогодишње празнике, не само због посластица које вјешто краду са трпезе, већ и због украшене јелке на коју воле да се пењу.

Ипак, нисмо чули да је нека мачка била очајна кад су њени власници уклонили јелку из кућног окружења, али се ето и то десило.

Власници бенгалске мачке по имену Фландер прије три дана склонили су новогодишњу јелку из своје куће, али нису очекивали да ће то сломити срце њиховој кућној љубимици.

На снимку, који је прегледало више од 3.5 милиона људи, види се Фландер који сједи на мјесту на коме је доскоро стајала јелка и не престаје да жалосно мјауче.
Како је написано на видеу, Фландер је толико тужна због нестанка дрвета са украсима да се не помјера и сатима се оглашава.

@floundercat #whereareyouchristmas #whycantifindyou #cindylouwho #floundermeatloaf #floundercat #flounderkitty #bengalcatsoftiktok #christmastree #leopardcat #catsoftiktok #bengalcatlove #bengalcatworld #funnycatsoftiktok #bengalsoftiktok #bengalcat ♬ Follow me thanks xx - Shev

Корисници ТикТока у коментарима су писали да Фландер заслужује новогодишњу јелку, а неки су чак потписали петицију, па је власница одлучила да је поново постави.

Погледајте како је Фландер реаговала на "повратак јелке".

@floundercat Replying to @donutlivesmatter the big reunion. I didnt put it back up bc of TikTok. I put it back up for everyone who lives in this house and their sanity. #whereareyouchristmas #whycantifindyou #cindylouwho #floundermeatloaf #floundercat #flounderkitty #bengalcatsoftiktok #christmastree #leopardcat #catsoftiktok #bengalcatlove #bengalcatworld #funnycatsoftiktok #bengalsoftiktok #bengalcat ♬ Cumbia Buena - Grupo La Cumbia

"Ово је Фландерин свијет, ми само живимо у њему".

 

"Непроцјењиво је како је застала на тренутак".

"Мачке нам допуштају да живимо у њиховим домовима, тако да враћање јелке има смисла".

"Фландер није била спремна за крај Божића", само су неки коментари испод овог снимка, преноси Телеграф.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана