Љубавна прича младића из БиХ покренула лавину међу Њујорчанима

24sata.rs
Љубавна прича младића из БиХ покренула лавину међу Њујорчанима

Младић из БиХ постао је популаран међу Американцима након што се појавио на Фејсбуку на страници "Humans of New York", гдје је изнио своју љубавну причу.

Динова прича изазвала је одушевљење 60.000 људи. Сада многи од њих желе да му помогну да остане са женом коју воли.

Током студирања у Америци он је упознао дјевојку Гое, која је из Етиопије. Били су у вези четири године и нада ли се да ће се када дипломирау обоје запослити и остати живјети у Америци.

"Она је нашла посао, али ја нисам. Послао сам око 150 или 200 пријава. Имао сам 35 разговора, четири или пет су ме одвели до трећег круга, али мислим да ми је ситуација с визом сваки пут упропастила шансе. Не могу да је позовем са собом у Босну", написао је он.

Како је објавио тамо за њу нема никаквих шанси, пише 24сата.рс.

"Када је постало јасно да морам да се вратим, она се иселила из нашег стана да би нам било лакше. Пре неки дан сам отишао код ње да јој помогнем да офарба неке рамове. Мислили смо да ћемо се забавити, али нисмо чак могли ни да се погледамо и разговарамо" написао је Дино.

"Одлазим за два дана. Кад бих могао, само бих јој рекао да је волим", рекао је он фотографу.

У вријеме када је фотографија с причом објављена на страници, два дана од сусрета фотографа са њим, он је већ напустио Америку. У коментарима који су написани налази се и његов мејл, па је познато да се зове Дино Дедић. Администратор је свим људима који су жељели да му помогну поручио да је младић рекао да је сад прекасно за помоћ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана