Коме припада кућа покојне принцезе Дајане, јер су дjеца "извисила"?

ГС
Коме припада кућа покојне принцезе Дајане, јер су дjеца "извисила"?

Принцеза Дајана рођена је у Сандрингаму 1. јула 1961. године, као четврто од петоро дјеце Џона Спенсера, виконта од Алторпа. Када је имала седам година, њени родитељи су се разишли. Прије него што је отац добио старатељство, живјела је с мајком у Лондону.

Када се то догодило, она се преселила у Алторп, на имање Спенсерових у Нортехмптонширу, где је живела и нова супруга њеног оца Рејн, грофица од Дармута. Дајана је с њом имала лош однос и наводно ју је једном гурнула низ степенице, а своје детињство тамо је описивала као несрећно и нестабилно.

Свакако, вратила се на ово место, а ту је и сахрањена.
уксузно здање има 90 соба и галерију портрета, а поред је и готово непрегледно пространство травњака. Према написима тамошњих медија, међутим, неће припасти њеној деци Харију и Вилијаму, већ Лују Спенсеру, Дајанином братанцу који је највећу пажњу јавности привукао појавивши се на венчању Меган и Харија.

Једном приликом, иначе, писало се како је он због насљедства у прилично „затегнутим" односима са сестрама.
Луј је одрастао у Кејптауну, а у Велику Британију се вратио како би студирао на престижном Универзитету у Единбургу. Иначе, посебно је занимљиво што се Луј бави глумом.

"Допашће вам се. Он је врло скроман, искрен, пристојан и висок", рекао је био извор близак породици.

Иначе Џонатан Шалит, из агенције „ИнтерТалент" који брине о каријери овог младића, предвиђа му велики успјех у домену који га привлачи и то у Америци. Сматра да ће му улоге „падати са неба" посебно због порекла и презимена.

"А уз то и изгледа добро", додао је једном Шалит.

Тренутно, он живи у Лондону и покушава да се оствари као глумац, а извори блиски породици строго демантују све приче о његовом лошем односу са сестрама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана