Кејт Мидлтон се можда неће вратити у стару улогу након опоравка

Танјуг
Кејт Мидлтон се можда неће вратити у стару улогу након опоравка

ЛОНДОН - Кејт, принцеза од Велса, вратиће се краљевским дружностима искључиво по препоруци љекара, али ће њена улога можда изгледати потпуно другачије, рекао је стручњак за краљевску породицу Ричард Фицвилијамс за "US Weekly".

Он је нагласио да позиција у јавности може узети данак, а да остаје питање колико ће одговорности Кејт жељети да преузме када се опорави, док тренутно разматра опције.

Кејт и њен супруг, принц Вилијам, са дјецом се налазе на сеоском имању, а принцеза вријеме проводи кувајући и спремајући колаче.

Поред супруга и дјеце, Кејт често посјећују њена мајка Керол и сестра Пипа, са којима је недавно изашла како би завршила обавезе.

''Она се добро оправља. Не може да виђа много људи јер јој је имунитет још слаб, подложна је болестима и не желе да се она зарази, али Кејт је спремна'', рекао је извор за "US Weekly".

Недавно су медији пренијели да принцеза неће наставити да обавља дужности до јесени или чак сљедеће године, али Фицвилијамс тврди да ће краљевска палата правовремено обавијестити јавност како би се избјегле теорије завере које су претходиле њеној видео-објави у којој је саопштила да болује од рака.

Принцеза од Велса је у марту саопштила да јој је након операције стомака у јануару дијагостификован јавности непознат облик канцера и да је отпочела третман хемиотерапијом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана