Кејт Мидлтон посјетила вртић у Данској па наговијестила да жели још дјеце

Кликс
Foto: инстаграм

Кејт Мидлтон тренутно борави у Данској, а приликом посјете вртићу у Копенхагену признала је како у друштву малишана увијек хвата жеља за дјецом те наговијестила да би она и принц Вилиам могли имати још.

Војвоткиња од Кембриџа посјетила је у сриједу шумски вртић како би разговарала о њиховом приступу учењу, који се фокусира на друштвени и емоционални развој, а не на академске вјештине.

Током првог дана своје краљевске турнеје у уторак Кате која је има троје дјеце - Георгеа, Џерлоте и Луиса, признала је да је, када борави у близини беба, хвата жеља за још дјеце.

"Вилиам се увијек брине кад се састајем с једногодишњацима јер дођем кући и кажем: 'Хајде да имамо још једно дијете'", казала је.

Шумске школе у Данској помажу дјеци да развију самопоуздање и самопоштовање кроз практична искуства учења у локалној шуми или природном окружењу са дрвећем.

Кејт је дуго заговарала принцип ових школа гдје дјеца проводе више времена на отвореном како би унаприједила своју добробит. И то је улога коју озбиљно схвата код куће, гдје своју децу изводи на кишу или сунце.

"То чини велику разлику", рекла је за ББЦ.

Претходно је на подкасту рекла да су њени омиљени тренуци са породицом управо када су на селу и бораве напољу.

Кејтина дводневна посјета Данској ће нагласити рад њене фондацију и обиљежити јубилеј на власти краљице Елизабете.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана