Кејт Мидлетон завршила у болници

GS
Foto: Facebook

Принцеза од Велса Кејт Мидлетон је у болници након успјешне операције абдомена, саопштила је данас Кенсингтонска палата.

Гласноговорник је данас поподне рекао: "Њено краљевско височантсво принцеза од Велса јуче је примљена у Лондонску клинику на планирану операцију абдомена". 

"Операција је успјела и очекује се да ће остати у болници десет до четрнаест дана, прије него што се врати кући на наставак опоравка. На основу тренутних медицинских савјета, мало је вјероватно да ће јавним обавезама вратити прије Васкрса", навео је.

Саопштење је објављено и на званичним профилима краљевског пара на друштвеним мрежама те даље наводи: "Принцеза од Велса цијени интересовање које ће ова изјава изазвати. Нада се да ће јавност разумјети њену жељу да задржи што више нормалности за своју дјецу, као и жељу да њени лични медицински подаци остану приватни".
"Кенсингтонска палата ће, стога, давати ажуриране информације о напретку Њеног Краљевског Височанства само када постоје значајне нове информације које треба подијелити", наводи се даље.

За крај је истакнуто да се принцеза од Велса жели извинити свима који су забринути због чињенице да мора да одложи своје предстојеће обавезе те да се радује враћању што је прије могуће, преноси Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана