Камерон, Озборн и Џонсон блудници с Оксфорда

Агенције
Камерон, Озборн и Џонсон блудници с Оксфорда

Лондон - Опијање литрама скупог вина и разбијање посуђа, лустера и прозора често су дефиниција забаве за чланове тајног богаташког друштва "Булингдон" са Оксфорда, међу чијим су били и садашњи британски премијер Дејвид Камерон, градоначелник Лондона Борис Џонсон и министар финансија Џорџ Озборн.

"Булингдон" је настао 1780. године и изворно је био спортски клуб посвећен крикету и коњичким тркама. Временом му је чланство ограничено на 30 младића, а умјесто спорта, одржавање гала вечери с пијанкама постало је главна окупација. Чланарина у клубу је прескупа и могу му приступити само младићи из најбогатијих породица. Једна од њихових обавеза је ношење специјалног одијела које кошта око 5.000 евра.

Један од чувенијих "несташлука" клуба "Булингдон" догодио се 1986, када је група младића у препознатљивим одијелима бацала све што је стигла на прозор једног студента, а затим су изломили прозоре и у оближњем ресторану.

- Три студента, од којих су двојица били Дејвид Камерон и Борис Џонсон, успјели су да побјегну. Остале је полиција ухватила помоћу паса трагача - испричао је својевремено Ралф Пери-Робинсон, некадашњи глумац а сада антиквар, који је био члан клуба. Британски премијер је одбацио те тврдње, док је на свако питање о клубу Џонсон одговарао са: "Омерта, омерта!"

Камерон је био и члан друштва "Пирс Гејвстон", а недавно је објављена прича да је прије уласка у то друштво морао да има сексуални однос са одсјеченом свињском главом. (Агенције)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана