Још једна бизарна прича о убиству принцезе Дајане води до Велебита

Dnevnik.hr
Још једна бизарна прича о убиству принцезе Дајане води до Велебита

Свако мало изађе нека нова вијест о смрти никад прежаљене принцезе Дајане, а сада је и канадски таблоид Глобе објавио како је принц Вилијам кривца пронашао – у Хрватској?

Принцеза Дајана погинула је аутомобилској несрећи у Паризу 1997. године, међутим, њен одлазак је и даље обавијен велом тајне, а поједини медији то богато користе како би повећали свој тираж.

Иако нису пронађени докази за поновно отварање истраге о смрти принцезе Дајане у аутомобилској несрећи које је и сам потврдио помоћника начелника лондонске полиције, сада је канадски таблоид Глобе објавио како је управо принц Вилијам наводно пронашао мушкарца одговорног за смрт његове мајке.

Интернетом већ кружи насловна страница овог таблоида који ће у продаји бити тек 13. јануара, а главна вијест је управо смрт непрежаљене принцезе.

Наводно је Вилијам на трагу убици који се скрива у „планинској регији” близу Јадранског мора, као и да се мистериозни убица зове Борис и да се скрива заједно са два сарадника.

Лондонска полиција (МЕТ) рекла је у августу како процијењује нову информацију о смрти Дајане, Додија и њиховог возача.

У то вријеме су медијски извештаји тврдили да су полицији пренесени наводи да је припадник британске војске крив за те погибије.

Француски истражитељи закључили су да је несрећу проузроковао возач Пол који је изгубио контролу над возилом возећи великом брзином у пијаном стању.

Уз ове службене извјештаје, све вијести произашле из таблоида не треба узимати за озбиљно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана