Ево с којим ће накитом краљица Елизабета II бити покопана

ГС
Ево с којим ће накитом краљица Елизабета II бити покопана

Њезино Величанство Елизабета II. била је изузетно скромна жена, рекла је Левинсон

Стручњак за краљевску породицу Лиса Левинсон открила је с којим би накитом краљица Елизабета II могла бити покопана. Лиса сматра како ће то вјеројатно бити краљици два драга, али не толико вриједна комада накита, преноси Индепендент.

- Њезино Величанство Елизабета II. била је изузетно скромна жена која вјеројатно неће бити сахрањена с ничим више од свог једноставног вјенчаног прстена од велшког злата и пара омиљених бисерних наушница које је скоро увијек носила - рекла је Лиса. 

Додаје како ће краљичин заручнички прстен, који је припадао мајци принца Пхилипа, принцези Алис (Алице) од Батенберга  вјеројатно бити дан принцези Ан.

- Тада млади принц Филип  био је активно укључен у дизајн Елизабетина заручничког прстена, који је израђен у платини и има једанаест природних дијаманата - трокаратни округли дијамант и пет мањих каменчића постављених са сваке стране - објаснила је Лиса.

Краљевски коментатор Џош Ром рекао је да ће већина осталог краљичиног накита вјеројатно припасти Камили , а можда и Кејт Мидлтон.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана