Донирала бубрег потпуном странцу, данас су верени и чекају бебу

Агенције
Донирала бубрег потпуном странцу, данас су верени и чекају бебу

Када је прије годину дана Ешли Мекинтур донирала бубрег човјеку ког не познаје није ни сањала да ће удати за њега и родити му дијете.

Ешли је прије годину дана начула маму и баку како причају о Денију Робинсону за ког су чуле на радију. Тешка прича о Денију који је изгубио оца због тумора на мозгу и коме је потом изгорјела кућа јако их је растужила, а онда су чуле да је и сам Дени јако болестан и има проблема с бубрезима.

"Помислила сам како се том човјеку лоше ствари дешавају једна за другом и одлучила сам да му помогнем", каже она додајући да је нулта група, те да нема никаквих здравствених проблема.

Сутрадан се пријавила за донирање бубрега и обавила сва потребна тестирања. Ипак, она није жељела да упозна Дена све док не буде сигурна да су резултати тестова компатибилни.

Све је прошло добро, а неколико дана након операције коначно су се упознали.

"Нисмо ни слутили да би нешто могло да се деси међу нама, али када смо почели да причамо имала сам осјећај као да га познајем цио живот", прича она.

Када су се обоје опоравили од операције почели су да се забављају, а Дени је недавно запросио Ешли. Чини се да је након низа лоших вијести за Дена коначно кренуо ред добрих – послије просидбе сазнали су да очекују своје прво дијете.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана