"Док људи гину, они изигравају поп звијезде" – људи су згрожени Зеленским и његовом супругом

ГС
Foto: Вог

У великом интервјуу за магазин "Вог" новинарке Рејчел Донадио која је посјетила Кијев, прва дама Украјине Олена Зеленски говорила је о ратном стању у родној земљи, одлуци супруга да постане предсједник и присилном раздвајању породице.

Текст под називом "Портрет храбрости" отвара реченица: "Није постојао сценарио за прву даму за вријеме рата, па је Олене Зеленски писала свој. Иако је увијек била иза свог супруга, сад је у центру позорнице трагедије".

У разговору Олена Зеленски је рекла да су јој њена дјеца помогла да преброди ово тешко вријеме и инсистирала је да не би могла да "преживи" без њих.

Али њен муж до сада није могао да се поново "уједини" са њиховом дјецом због безбједносних разлога.

"Њему је много теже у том погледу", рекла је Зеленски и додала:

"Он пати. А онда то раде и моја дјеца, јер не могу да се виде".

Фотографије брачног пара Зеленски поред подршке на друштвеним мрежама наишле су и на негативне реакције на рачун украјинског предсједника који је добио етикету човека који жели да се "прослави у ратним околностима".

"У Кану, Венецији, Греми додјели награда, насловна страна Вога - као да је поп звијезда, а не главни човјек у земљи која је нападнута", "Људи гину, али Зеленски је заузет фотографисањем за Вог", "То се зову приоритети - насловница Вога испред вођења рачуна о народу", пишу људи.

"Неки људи су изгубили све, а прва дама и предсједник позирају на насловници", "Не постоји ништа горе од - усред смо рата и насловна страна модног магазина", само су неки од бројних коментара на друштвеним мрежама, преноси Б92.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана