Добри гени формула за успјех

Борис Ђурић
Добри гени формула за успјех

Док ће дјеца познатих личности без икакве сумње наслиједити нешто насљедства својих родитеља, они ће такође наслиједити и добре гене. Холивуд је препун познатих личности доброг изгледа па није чудо да су њихови насљедници благословени љепотом

Дакота Џонсон 

Дакота Џонсон  је кћерка Мелани Грифит и Дона Џонсона која има 23 године и која је кренула стопама својих познатих родитеља. Иако је глумила у неколико филмова као што је “21 улица” и “Петогодишње заруке”, она је углавном позната по улози Анастасије Стил у познатом филму “50 нијанси сиве”. Каријера јој је кренула узлазном путањом када је 2006. године постала мис Голден Глоба, након чега је услиједио уговор са модном кућом IMG Models, а касније је добила улогу у ситкому “Бен и Кејт” гдје је показала колико је талентована и чудно привлачна на малом екрану.

Румер Вилис

Румер Вилис је кћерка Бруса Вилиса и Деми Мур, која има 25 година  и позната је по улози Ђие Манети у серији “90210”. Она је почела да глуми као дијете у маминим филмовима “Стриптиз” и “Сада и некада”. 2005. године је убиједила оца да јој дозволи да иде на аудицију за његов филм “Талац” на којој је прошла и добила улогу његове отете кћерке. Из родитељске сјенке је изашла 2007. године када је добила улоге у филмовима “Изнутра” и “Хаус Бани” којег је продуцирао Адам Сендлер. Недавно је демонстрирала своје одличне плесачке способности у шоуу “Плес са звијездама”.

Ајрленд  Болдвин

Ајрленд  Болдвин има само 18 година и већ се успјешно бави модом. Иако је позната и због својих родитеља Ким Бејсингер и Алека Болдвина, она је у свијету моде прилично цијењена због своје висине и доброг изгледа. Ова 188 центиметара висока манекенка накратко се појавила у филму “Повратак у ринг” у којем глуме Силвестер Сталоне и Роберт де Ниро. Недавно је раскинула везу са репером Енџелом Хејзом и због емоционалног стреса завршила је у клиници за рехабилитацију Соба у Малибуу који често угошћава познате особе.

Патрик Шварцинегер

Иако је Арнолд Шварцинегер отац петоро дјеце, његов син Патрик се нарочито истиче. Патрик, који има 21 годину, млади је манекен и глумац у успону. Његова најпознатија улога је она када је играо неваљалог тинејџера поред Тејлор Лотнер у филму “Старци 2”. Такође је имао кратку везу са кантри пјевачицом Тејлор Свифт као и са Мајли Сајрус. Да није надарен само за глуму говори и податак да је почетком 2014. године отворио пицерију у Лос Анђелесу са сопственим новцем и при томе није имао помоћ родитеља, мада му мајка Марејја Шривер помаже у вођењу овог пословног пројекта.

Зои Кравиц

Тешко је повјеровати да Лени Кравиц ове године пуни 50 година, али је још више шокантно да има двадесетпетогодишњу кћерку. Зои Кравиц је једино дијете познатог музичара која се бави музиком, глумом и модом. Иако се налазила испод свачијег радара, она је у ствари била дио неких од веома успјешних филмова као што је “Икс Мен Прва класа” и “Након Земље” у којем глуми поред познатог Вила Смита. Она се појављује и у четвртом наставку култног класика “Мед Макс” као и у филму “Добра мета” гдје прави друштво Итану Хоуку и Џејку Абелу.

Зелда Вилијамс

Двадесетпетогодишља Зелда је кћерка покојног комичара Робина Вилијамса и његове бивше жене Марше Гарсес, која ради као филмски продуцент. Име је добила по популарној видео-игри Легенда Зелде. Она  је глумица и недавно се појавила у мањој улози у телевизијској серији “Тинејџер вук”. 2011. године заједно са оцем се појавила у телевизијској реклами за видео-игру “Легенда Зелде- Окарина времена” и често је позивају креатори игре, јапанска компанија “Нинтендо”, да учествују у такмичењима и презентацијама њихових игара. Такође је глумила у филму “Кућа Д” са Антоном Јелчином и оцем Робином Вилијамсом.

Саша Спилберг

Саша Спилберг има 23 године и она је музичар и глумица. Појављивала се у неколико филмова свог оца Стивена Спилберга укључујући “Индијана Џонс и краљевство кристалне лобање” и “Терминал”. Она је, такође, чланица алтернативног бенда “Вардел” којег је формирала са својим посвојеним братом Теом. У фебруару им је изашао албум првенац под називом “Љубав на чекању” који је наишао на добар пријем. Њен задњи пројекат укључује улогу у серији коју прави популарни веб портал “Снепчет” и гдје треба да глуми са дјецом осталих познатих личности из Холивуда.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана