Добили бебу након 22 године брака, отац од среће пао у несвијест

Анадолија
Foto: Анадолија

АНТАЛИЈА- Брачни пар Фидан и Вели Јаман који живе у Анталији у Турској након 22 године брака добили су бебу којој су дали име Азра, а отац, који је пратио порођај супруге, пао је у несвијест од силног узбуђења и стреса.

Фидан и Вели вјенчали су се прије 22 године, али годинама нису могли добити дијете, упркос бројним медицинским третманима у Анталији и другим градовима.

Ипак, овај брачни пар је након 22 године брака остварио снове.

Вели (47) испричао је да су жељели имати дјецу од првог дана када су се вјенчали, те да никада нису губили наду иако годинама нису успијевали да добију дијете. Покушали су бројне медицинске третмане у многим градовима, те су постали родитељи.

-Срећа коју видите на нашим лицима вриједи свега - рекао је пресретни отац.

Испричао је како је одлучио да прати порођај супруге и да заједно дочекају бебин долазак на свијет.

-Видио сам моје дијете и одмах сам био страшно узбуђен.Одједном се појавио проблем са крвним притиском. Неколико пута сам осјетио велику вртоглавицу. Тамо су ми медицински радници одмах пружили потребну помоћ. Хвала Богу сада смо пресретни - казао је Вели.

Мајка Фидан Јаман (39) истакла је такођер да је пресрећна што су након 22 године добили дијете, додајући да је и порођај протекао без било каквих проблема.

- Видјела сам да се супруг онесвијестио током порођаја. Било му је баш лоше. Доктори су му говорили да изађе из просторије, али он је желио остати. Био је толико срећан да није желио да изађе -, казала је мајка.

Доктор Али Фуат Сенгор истакао је да се након интервенције отац опоравио и потом узео бебу у наручје.

-Сви заједно смо се фотографисали. Била је ово заиста лијепа успомена. Мало смо се и нашалили да су се 22 године чекања и среће завршиле несвјестицом. Беба је добро и здраво. Дјевојчица је рођена с три килограма и отпуштена је из болнице - казао је доктор Сенгор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана