Дирљиво писмо удовца упућено једном пару

news.com.au
Дирљиво писмо удовца упућено једном пару

Требало је да остане анонимна прича о тужном удовцу који је у патњи за својом супругом био толико љубазан да је пару, који га је подсjетио на њега и његову драгу, платио вечеру и пожелео срећне празнике. Међутим, све се претворило у топлу људску причу која би требало да инспирише оне који је прочитају.

Ли Балантин је био у браку 43 године. Његова супруга Керол у децембру је изгубила битку против рака. Прошле недjеље упутио се у ресторан први пут након њене смрти. У ресторану је примjетио млади пар.

"Гледајући их, присjетио се свог брака. Поглед на млади пар толико га је инспирисао да им је написао поруку на салвети и платио њихов рачун", пише Дејли мејл.

"Не познајете ме, али моја предивна супруга умрла је прошле недjеље. Данас први пут вечерам сам. Подсjећате ме на нас двоје прijе много година. Молим вас, допустите ми да вам платим вечеру. То ће насмејати Керол и усрећити мене", писало је у поруци.

Ова салвета се убрзо нашла на Имгур-у и Reddit-у и наравно донијела дискусију да ли је оригинална или се неко поиграо.

Балантинов син, који се потписао као Axe34, примjетио је дискусију и одговорио да је порука заиста аутентична.

"Моја мама је умрла 30. децембра а тата је синоћ, отишао у ресторан и јутрос ми рекао шта је урадио. Пријатељ нам је послао линк до фотографије која је овдjе. Истина је, то је рукопис мог оца."

Мајка и бака, 62-годишња Керол је дијагнозу рака плућа добила у септембру а битку са животом изгубила крајем децембра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана