Данас је „датум огледала“: Каква је симболика и шта бисте требали избјегавати

ГС
Foto: Илустрација

„Датуми огледала“ подразумијевају датуме у којима се појављује низ истих бројева, такав је датум 23. 02. 2023.

Према нумеролозима, сваки број садржи одређену енергију, која је посебно јака на тзв. датумима у огледалу. У овом периоду лако је уклонити енергетске блокаде, формирати исправно и позитивно размишљање и привући срећу. Енергија овог дана потиче лични развој и разумијевање које промјене треба да направимо.

У нумерологији број 2 је повезан са партнерством, равнотежом и пријатељством. Кључне ствари које треба да научимо током времена означеног бројем 23.02.2023 су компромис, прихватање, саосјећање, сарадња и хармонија. Када се број 2 појави више пута у једном датуму, енергија двојке постаје још јача. Вриједност серије двојке је такође појачана нулом, што значи почетну тачку, гдје све почиње и гдје се завршава. Нула има способност да појача енергију, чинећи сваки број моћнијим и утјецајнијим.

Енергија четири двојке

Тако нас енергија четири двојке у датуму 23.02.2023 потиче да откријемо шта је важно у нашим животима и томе се потпуно посветимо, обраћајући пажњу на равнотежу и хармонију. Зато на овај дан треба избјегавати негативно размишљање и песимизам, развијати одлучност и стрпљење.

Број 3 у нумерологији подразумијева креативност и инспирацију. Ово је сретан број који помаже у испуњењу намјера. За оне који желе да остваре жељу повезану с материјалном стабилношћу, важно је да посвете више пажње анализи финансија и науче како да управљају својим новцем. За људе који траже личну срећу, способност да оставе добар утисак бит ће важан фактор успјеха.

Ако сумњате у себе и немате самопоуздања, овај дан је савршен за рад на себи. Почните да развијате свијест о својим способностима, предностима и вјерујте да искреним трудом и посвећеношћу можете постићи шта желите.

Искористите креативност и нове идеје

Стицање нових знања ће вам помоћи да повратите самопоуздање. На „датум огледала“ 23.02.2023. не би требало да будете пасивни. Покушајте да почнете да проводите сваку успјешну мисао која вам падне на памет овог дана. Искористите креативност и нове идеје.

Дан је добар за све активности које јачају љубав према вашој сродној души. Ако можете, укључите се у активности које су продуктивне за ваш однос. У томе ће вам помоћи енергија Венере, која ће постати још израженија и отворити нове могућности вашем пару.

Шта радити на овај дан

- ослободити се негативних мисли

- поставите своје жеље (напишите на комаду папира или направите таблу са жељама)

- правити планове за будућност

- можете започети нову љубавну везу

- ријешите све несугласице са партнером

- признајте своја осјећања вољеној особи.

Избјегавајте све што је негативно, ослободите се лоших мисли, избјегавајте оговарања, оставите прошлост иза себе, не улазите у сукобе са другима и избјегавајте непотребне трошкове, преноси Аваз.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана