Чак двије бебе рођене су на јучер тачно у 2 сата и 22 минуте, и то у сали број 2

Кликс
Foto: принтскрин

Јучерашњи датум - "Тусдеј", био је један од оних посебних, који се засигурно више неће поновити у нашем животу, а ове двије бебе до краја су га испоштовале - једна је рођена у 2:22 ујутро, а друга у 2:22 поподне, и то обје у сали број два.

Прва беба која је рођена под овим невјероватним околностима је малена Јудах Грејс Спер која је на свијет дошла у 2:22 ујутро у медицинском центру Цоне Хелт Алманс у Сјеверној Каролини.

Без обзира на датум, овај дан свакако би био посебан за цијелу породицу будући да се мајка Аберил лијечила од Ходкиновог лимфома, који је значајно смањио њену способност да остане у другом стању. Ипак, молитве ове породице су услишене те су добили прекрасну дјевојчицу.

"Малена Јудах је одговор на молитве њене породице која се никад није престала надати", написали су из болнице те додали како и само дјевојчицино име носи посебно значење које додатно потврђује њену необичну причу.
Истог дана, у исто вријеме, само у поподневним часовима, у Калифорнији је на свијет дошла и малена Рубy.

"Поносни родитељи Саграрио Есмералда Монтано и Оскар Вилапандо добили су своју другу ћерку Рубy, што је посве примјерено име за неког рођеног на 22.2.2022. Сретан рођендан", написали су из болнице на Фејсбуку.
Срећа ових родитеља сигурно је неизмјерна, а сигурно је да ће сута бити једноставно запамтити датуме рођења ових посебних дјевојчица.
Подсјећамо, јучерашњи датум, истовремено је палиндром и амбиграм, што значи да се исто чита уназад и унапријед, као и наопачке. Такођер, број два у нумерологији представља посебно значење, а повезује се с појачаном интуицијом и осјетљивошћу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана