Британска краљевска породица има "кеца у рукаву": Ова жена ће помирити принчеве Вилијама и Харија

GS
Британска краљевска породица има "кеца у рукаву": Ова жена ће помирити принчеве Вилијама и Харија

Сматра да је ово идеално вријеме да покуша да постигне мир. Она осјећа да може да допре до обојице

Инсајдер је открио да британска краљевска породица има "кеца у рукаву" - особу која би могла преузети улогу миротворца у тренутном раздору између принца Вилијама и принца Харија.

Односи између Харија, који је недавно напунио 40 година, и његовог старијег брата Вилијама, који има 42, погоршали су се након Харијевог пресељења у САД са Меган Маркл 2020. године, што је изазвало спекулације о дубоко укорењеној свађи.

Извор за "Вомен Деј" тврди да Зара Тиндал, стара 43 године, покушава да делује као посредник како би побољшала односе између Харија и других чланова краљевске породице.

"Зара сматра да је ово идеално време да покуша да постигне мир. Она осећа да може да допре до обојице," наводи извор

Иако су шокантни детаљи из Харијеве књиге "Спаре" и његови интервјуи након напуштања краљевских дужности изазвали турбуленције, неки тврде да "недостаје" естаблишменту. "Нико то не воли да призна, али свима недостаје Хари," пише Глоуцестерсире Лајв.

Током 2024. године спекулације о могућем помирењу су се интензивирале, нарочито након што су принц и принцеза од Велса јавно честитали Харију 40. рођендан. Ипак, извјештаји сугерису да браћа нису обновила комуникацију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана