Британац фотографисао "лице" у валу

ГС
Foto: Принтскрин

Британски фотограф Иан Спорат је био запањен када је угледао "лице" у валу који се сломио на молу код свјетионика у Сундерланду.

Спроат је направио око 4.000 фотографија током викенда, а једном од њих је потпуно одушевљен јер приказује облик лица који је настао током разбијања вала.

Четрдесетједногодишњак се почео бавити фотографијом прије двије године како би се носио с проблемима менталног здравља насталим због локдауна уведеног током пандемије вируса корона.

Спроат је казао да му је страст фотографисати препознатљиве облике које стварају валови, као и саму обалу. Међутим, лице које је уочио премашило је његова очекивања, преноси Кликс.

"Заиста сам се мучио током локодауна, био сам под великим стресом због посла. Требало ми је нешто гдје ћу пронаћи свој мир, а пронашао сам га у фотографисању јер тада живим у тренутку и не размишљам ни о чему. Сваки дан је изазов, а ако данас не снимите фотографију, увијек постоји сутра да покушате поново. То ми је промијенило живот, данас сам друга особа", изјавио је Спроат.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана