Бака је прослављала 100. рођендан када су на прославу упали полицајци и ставили јој лисице

ГС
Бака је прослављала 100. рођендан када су на прославу упали полицајци и ставили јој лисице

Током живота дугог цијели вијек Џин Бикетон из Викторије никада није имала проблема са законом. Цијели живот је живјела поштено и поштујући правила, ипак, баш током прославе стотог рођендана посјетила ју је полиција.

Џин је радећи као медицинска сестра деценијама бринула о болеснима, укључујући и војску током Другог свјетског рата, а како се прослава њеног стотог рођендана приближавала, њени суграђани су искористили прилику да јој испуне једну необичну жељу да буде ухапшена.

Тако су се прошлог викенда, док је са пријатељима славила рођендан у резиденцијалној установи за старије особе Наракан Гарденс, на њеном рођендану појавили и полицајци из полицијске станице Мо.

– Никада у животу нисам била ухапшена. Рекла сам им да никада нисам била пијана, никада нисам изгубила возачку дозволу, никада нисам имала прекршај – рекла је Џин.

Она је рекла да су јој полицајци приликом лажног хапшења ставили лисице.

– Била сам изненађена јер су биле прилично мекане. Ионако су ми биле превелике – истакла је бака.

Џин је потом спроведена до полицијског аутомобила паркираног испред старачког дома. Она је открила да је то био један од најбољих рођендана које је икада имала и захвалила се локалним полицајцима што су јој уљепшали дан.

Полиција Викторије написала је на својој Фејсбук страници да је срећна што може да помогне Џин да прецрта још једну ставку на њеној листи жеља, преноси Аваз.

– Овакве врсте хапшења радо изводимо. Њој желимо диван 100. рођендан – наводи се у њиховом саопштењу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана