Америчке проститутке уз Клинтонову

Приредио: Борис Ђурић
Америчке проститутке уз Клинтонову

Вашингтон - Само неколико дана након што је Хилари Клинтон покренула своју предсједничку кампању у САД, жене из бордела у Невади покренуле су кампању "Проститутке за Хилари".

Кампања "Проститутке за Хилари" је идеја власника бордела Дениса Хофа и дјевојака које раде за њега у познатом борделу "Мунлајт бани ранч". То је заокрет улијево сексуалних радница, које су 2008. и 2012. године давале подршку републиканцу Рону Полу да уђе у Бијелу кућу.

Тешко је оспорити привлачну снагу Енис Лав, Ер Форс Ејми и Карисе Кисес док дају подршку у високим потпетицама и оскудној одјећи са великим изрезом. Ипак, та подршка није њихова обична промоција већ је базирана на суровој реалности. Донедавно, многе од њих нису биле осигуране, а неке су и жртве насиља у породици.

- Подржавам Хилари јер она настоји да ријеши проблем насиља у породици. Била сам дуго у вези у којој сам често добијала "шљиву" на оку, поломљена ребра и редовно сам била бацана низ степенице - каже Ентис Лав, мајка двоје дјеце која је одрасла у Сакраменту.

Када размисли кога жели за предсједника, прича Ентис, онда гледа шта кандидати подржавају и за шта се боре.

- Зато сам раније била за Барака Обаму, а сада за Хилари - каже Лав.

Хоф, који посједује "Бани ранч" и додатних шест бордела у Невади, отворено говори о стварима које му помажу у борби против интернет конкуренције. То су свакако акције у виду кампање "Подвођење за Пола", "Проститутке за Хилари", мемоари "Умјетност подвођења" и искоришћавање догађаја за НБА звијездом Ламаром Одомом, који је прије неколико мјесеци пронађен онесвијешћен у једном његовом борделу. 

- Било је то ужасно за њега, али мене је то довело у центар свјетске пажње - објашњава Хоф.

Политика такође помаже у промоцији "Бани ранча".

- "Проститутке за Хилари" је одличан начин да промовишемо наш бизнис, али и да обезбиједимо Хилари већу подршку. Можда ће људи који не прате политику тражити више информација о Хилари и тако успут видјети шта ми радимо. То је на обострану корист - каже једна од секс-дама по имену Холивуд. Раднице на "Бани ранчу" често расправљају о политици, нарочито о Обамином здравственом програму званом "Обамејкер".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана