Убио је више од 70 људи, а многи га не осуђују; “Савршен психопата”

www.istorijskizabavnik.rs
Убио је више од 70 људи, а многи га не осуђују; “Савршен психопата”

Серијски убица који је извршио више од 70 злочина, а затворити га у затвор заправо је значило пустити га на слободу. То је зато што Педро Родригес Филхоа није попут других, он убија искључиво злочинце.

Педро Родригес Филхо постао је познат након што је ријешио да почне да убија серијске убице. Аналитичари који су се бавили његовим случајем установили су да је он “савршени примјер психопате”, наводи Виралнова.

Предодређен за несрећу

Педро је насиље осјетио још док је био у мајчином стомаку. Свакодневно малтретирање и физичко насиље над његовом мајком од оца, оставиле су посљедице и на Педра. Већ по рођењу, лобања му је била оштећења од силних удараца и шутирања.

Већ у Педровој четрнаестој години било је јасно да није као друга дјеца. Након што је његов отац отпуштен због крађе хране, Педро је ријешио да се освети надлежном који је био задужен за очев отказ тако што га је убио.

Након тога био је принуђен да живи у константном бјекству. У цијелој тој фрци успио је да се заљуби. У питању је била дјевојка под именом Марија Апаресида Олимпија. Међутим, Марију је убила локална банда, и то непосредно прије Педровог 18. рођендана.

Своје тинејџерске године провео је у освети. Желио је да они који су му одузели љубав плате за своје злодјело.

Затворска “каријера”

Након што је његов отац монструозно убио Педрову мајку мачетом, Педро је ријешио да ни њему не остане дужан. Како му је отац био у затвору, Педро га је при једној посјети избо насмрт. Затим му је извадио срце и сажвакао га.

Ухапшен је и затворен, а онда је у бразилском затвору убио још 47 осуђених криминалаца. У разговору са психијатрима рекао је да се не каје јер вјерује да ће свијет без њих бити боље и сигурније мјесто и да никада није убио недужног човјека.

Локални закони били су такви да је Педро могао бити осуђен само на 30 година затвора без обзира на то што је број његових убистава стално растао. На слободу је пуштен 2007. године, а процјењује се да је убио између 70 и 100 других криминалаца.

Медијима који су га сачекали испред затвора по ослобађању дао је обећање – убиће све чланове бразилске мафије који буду имали ту несрећу да му се нађу на путу, пише Историјски забавник.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана