Тајне нацистичке базе, окултни и НЛО програми...

Агенције
Тајне нацистичке базе, окултни и НЛО програми...

Први пута легендарни руски документарац из 2006. године, Трећи Рајх - Операција НЛО, у својој је цијелости преведен на енглески језик и доступан за бесплатно прегледавање.

Међу љубитељима скривених историјским чињеница филм је важан јер се бави откривањем историјких тајни и гласина о тајним нацистичким базама на Антарктику, окултним поријеклима Трећег Рајха и анти гравитацијским моторима, као и летећим тањирима те древним технологијама Атлантиде гледаних кроз призму три најтајанственије њемачке организације двадесетог вијека.

Једна од главних тема овог филма је постојање Базе 211, легендарног подземног комплекса на Антарктици и стварање 'Нове Швабије', свједочанства команданта на њемачкој U-Boat подморници и наводни нестанак хиљаде њемачких инжењера и научника пред крај рата. Осим тога, филм анализира актуалне гео-физичке могућности подземне базе на Антарктику.

Друга главна тема овог документарца је наводно постојање нацистичког програма у склопу којег се радило на развијању летећих тањира. Документарац илустрира и многа виђења непознатих летјелица око Антарктика као и теоретске базе за поларне црвоточине као улазне и излазне тачке ванземаљских летјелица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана