Све афере Џона Кенедија

Aгенције
Све афере Џона Кенедија

Књижевница Сара Бредфорд, ауторка дјела "Америчка краљица: живот Џеклин Кенеди Оназис", у својој књизи наводи да је Џон Кенеди био непоправљиви женскарош, а да је свој незасити сексуални нагон упражњавао у свим могућим приликама, чак и с проституткама.

Књига, која ће се у продаји наћи 31. октобра баш на педесетогодишњицу убиства Кенедија, баца ново свјетло на брачни живот Џеки и Џона Кенедија, који није могао да се одрекне својих сексуалних навика нити је због њих осјећао грижу савјести.

Иако је био добар отац и супруг шокантне детаље поткрепљују и досијеи тајне службе у којима су описани предсједникови ванбрачни "излети". Ту се наводи да су агенти знали да му доводе стажисткиње с којима је приређивао забаве у Бијелој кући, а једна од њих је признала да су је прокријумчарили у гепеку аутомобила. У досијеима се наводи да се предсједник повремено упуштао у групни секс с више дјевојака, те да је једној двадесетогодишњакињи одузео невиност на брачном кревету када Џеки није била у близини. Такође, ни услуге проститутки му нису биле стране.

На питање пријатеља због чега све то ради, Кенеди је својевремено одговорио – "То је јаче од мене. Добијем главобољу ако немам секс барем једном дневно"

Ипак и поред силних афера Џон је увијек тврдио да је једина жена до које му је стало Џеки.

"Јако је волим и за њу бих све урадио. Нисам је изневерио, јер је у свему стављам на прво мјесто", рекао је једној приликом њеној сестри, Ли Радзвил.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана