Жену ударио аутомобил, возача напао њен пратилац

Срна
Жену ударио аутомобил, возача напао њен пратилац

ДОБОЈ - Жена из Добоја тешко је повријеђена када је у овом граду ударио аутомобил, а затим је на возача физички насрнуо женин пратилац и повриједио га, речено је у Полицијској управи Добој.

Жена чији су иницијали М.С. задобила је прелом ноге и повреде рамена када је ударило возило док се кретала мимо пјешачког прелаза.

Аутомобилом “форд” управљао је мушкарац А.В. на којег је након незгоде насрнуо женин пратилац С.С. и нанио му повреде. Саобраћајна незгода догодила се јуче око 14.50 часова у Немањиној улици у Добоју.

Полиција имала пуне руке посла

Из добојске Полицијске управе су саопштили да је јуче приликом претреса станова и путничког аутомобила које користи лице Д.Ш. из Добоја пронађена и одузета мања количина дроге и муниције. Дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој изјаснио се да наведено има обиљежје кривичног дјела неовлаштена производња и промет дроге и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.

Због вожње под дејством алкохола, слободе су лишени Н.К из Тешња, код којег је утврђен 1,81 промил алкохола у крви, М.Р. са подручја Теслића који је имао 1,72 промила, Н.Б. из Модриче са 1,70 промила, док је Г.К. са подручја Петрова одбио алкотестирање.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана