Зељковић: Предузети све да се више никада не понове инциденти као у Сарајеву

Срна
Зељковић: Предузети све да се више никада не понове инциденти као у Сарајеву

БАЊАЛУКА - Предсједник Фудбалског савеза БиХ Вицо Зељковић осудио је инцидент на омладинском фудбалском турниру у Сарајеву и истакао да је у сталном контакту са предсједником Фудбалског савеза Београда Марком Здравковићем и представницима Фудбалског клуба “Звездара”, којима стоји на располагању за било какву помоћ.

“Сви ми као друштво и људи из спорта морамо заузети јасан став према оваквим појавама и предузети све што је у нашој могућности да се више никада и нигдје не понове”, написао је Зељковић на свом “Инстаграм” налогу.

Он је изразио наду да ће надлежни органи пронаћи и санкционисати све починиоце немилог догађаја на турниру у Сарајеву и да се такве ствари више неће дешавати.

“Фудбал је у овом узрасту, прије свега, дружење и пријатељство, те се надам да ово неће утицати на љубав дјеце према спорту и фудбалу”, навео је Зељковић.

Једна особа из Београда повријеђена је ножем у хотелу у сарајевском насељу Илиџа, када је јуче нападнута група родитеља младих фудбалера Фудбалског клуба “Звездара” из Београда који учествују на међународном турниру.

Нападу је претходио још један инцидент када је група осмогодишњака из Сплита скандирала “Убиј Србина” за вријеме утакмице против српских вршњака.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана