Жељко Гребић шеф клуба одборника у градској Скупштини

СРНА
Жељко Гребић шеф клуба одборника у градској Скупштини

БИЈЕЉИНА - У Скупштини града Бијељина од сутра ће дјеловати три нова одборника СНСД-а Татјана Перић, Славиша Мастило и Жељко Гребић, који ће бити и шеф Клуба одборника ове странке.

Секретар Градског одбора СНСД-а Бијељина Бојан Савић рекао је на конференцији за новинаре да је ова одлука донесена након што су одборници који су обављали директорске функције испоштовали одлуку СНСД-а о немогућности обављања двоструких функција и вратили своје мандате.

"У Скупштину града Бијељина ући ће инжењер друмског саобраћаја запослен у Аутопутевима Републике Српске Жељко Гребић, економиста запослен у Фонду за дјечију заштиту Славиша Мастило и менаџер здравствене заштите и медицинска сестра запослена у Дому здравља Татјана Перић", навео је Савић.

Он је додао да ће Гребић и Мастило већ на наредној сједници Скупштине града положити заклетву, док је за Татјану Перић у завршној процедури добијање потврде, односно сертификата Централне изборне комисије БиХ.

Савић је најавио да ће СНСД у наредном периоду, не одричући се досадашњег кадра, примити у своје редове велики број младих образованих људи. Он је честитао новим одборницима и пожелио да у наредном периоду на најбољи начин заступају интересе Бијељине и њених грађана.

Гребић је рекао да је буџет за ову годину усвојен, а да ће, иако је до избора мало времена, покушати да дају максимум и направе неке искораке за све грађане Бијељине.

"Наступаћемо као и до сада, скоро смо обавијестили јавност да смо 93 одсто приједлога које је упутио градоначелник већ усвојили у Скупштини града. Тако ћемо наставити и убудуће.

Подржаћемо сваку иницијативу која дође у Скупштину града и буде од општег интереса за грађане, без обзира на то ко је предлагач", нагласио је Гребић. Он је навео да ће одборници СНСД-а на сутрашњој сједници подржати Приједлог краткорочног задужења за санацију штете настале током олујног невремена у износу од 1,1 милион КМ, чији су предлагачи Одјељење за финансије и градоначелник.

"Једино ћемо имати примједбе да су се та средства можда могла обезбиједити из текућег буџета, који је никада већи", рекао је Гребић и додао да ће тражити имена лица и висину штете која треба да се надокнади из тих средстава. Када је ријеч о његовом личном дјеловању, он је напоменуо да ће се бавти онм за шта је компетентан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана