Завичајни клуб - нови пројекат Представништва Републике Српске у Србији

Танјуг
Завичајни клуб - нови пројекат Представништва Републике Српске у Србији

БЕОГРАД - Представништво Републике Српске у Србији објавило је унапријеђен и редизајниран веб-сајт путем којег је започет и нови пројекат под називом "Завичајни Клуб".

Циљ пројекта је да у реализацију програма и активности које су у функцији представљања Републике Српске и јачања сарадње између Републике Српске и Србије буде укључено што више наших сународника из Србије, саопштило је Представништво Републике Српске у Србији.

Како је наведено, циљ је да се укључе не само људи који имају директно поријекло из Републике Српске или су родбинским везама повезани са Републиком Српском а живе и раде у Србији, него и други који желе да учествују у релизацији  пројеката Представништва Републике Српске у Србији и да допринесу развоју и напретку Републике Српске.                      

Такође овим пројектом желимо да идентификујемо знања, вјештине, интересовања, потребе и проблеме како бисмо унапредили сарадњу и дали допринос промоцији и развоју Републике Српске, наведено је у саопштењу.

Представништво Републике Српске у Србији додаје да мапирање и идентификовање људских потенцијала у Србији спроводи кроз форму добровољне регистрације попуњавањем упитника на веб-сајту Представништва.

Члан Завичајног клуба може се постати попуњавањем Упитника на сајту Представништва Републике Српске у Србији на линку https://predstavnistvorsbg.rs/zavicajni-klub/  .

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана