Вулин: Србија гласала да не признаје Косово и да чува Српску

Срна
Вулин: Србија гласала да не признаје Косово и да чува Српску

БЕОГРАД - Потпредсједник Владе Србије Александар Вулин честитао је предсједнику Србије Александру Вучићу и српском народу убједљиву побједу на локалним изборима у Србији, уз оцјену да је Србија још једном гласала да не признаје такозвано Косово, да сачува Републику Српску и све Србе гдје год да живе и да не уведе санкције Русији.

Он је у саопштењу истакао да је Србија добила изборе које није смјела да изгуби, изборе за право да остане слободна.

-Вучић је донео победу нашој листи, бирачи су га наградили за борбу и храброст и захваљујући њему нису били критички настројени према свима нама, а посебно према локалним функционерима колико су могли да буду - навео је Вулин.

Он је напоменуо да је Вучић у њихово име обећао да ће они бринути о људима, те да се предсједничка не пориче, већ се испуњава, а ко то не разумије, не треба да буде власт.

-Честитам Вучићу, Српској напредној странци, нашој коалицији и свим грађанима Србије велику победу! - поручио је Вулин.

У Србији су јуче одржани локални избори за одборнике у Скупштине града Београда, као и избори у још 14 градова и 74 општине и градске општине.

Представници листе окупљене око СНС-а саопштили су да је ова коалиција освојила већину у свим градовима Србија, осим у четири општине, гдје су побиједиле мањинске листе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана