Вулин: Подла лаж да Србија уступа “мигове” Француској

Срна
Foto: Taнјуг

БЕОГРАД - Потпредсједник Владе Србије Александар Вулин рекао је да је подла лаж да Србија уступа Француској своје мигове како би завршили у Украјини, те да је пуштена да би покварила његов предстојећи састанак са руским предсједником Владимиром Путином.

”Непријатељи братства Русије и Србије не постоје само на Западу. Има их чак и у Русији. На лажи које треба да нас посвађају са Русијом, а долазе из ЕУ и НАТО смо навикли, али када дођу из Русије изненадимо се њиховом подлошћу и глупошћу”, истакао је Вулин у свом саопштењу.

Реагујући на лажи појединих руских политичара, Вулин је подсјетио да Србија двије године одбија да уведе санкције Русији и да Украјини продаје оружје, те да ће тако и остати.

“Да је председник /Србије Александар/ Вучић хтео да изда вековно братство, било би довољно да уради било шта од овога и био би миљеник Запада, а није. Остали смо чврст и доследни пријатељ и савезник Русије”, истакао је Вулин, који присуствује економском форуму у Владивостоку.

Он је напоменуо да Србија има највише тенкова совјетског порекла или технологије у Европи и ниједан није завршио у Украјини, нагласивши да Срби не издају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана