Вулићева прихватила полицијску заштиту, захвалност Нешићу за подршку

СРНА
Вулићева прихватила полицијску заштиту, захвалност Нешићу за подршку

САРАЈЕВО - Шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентране скупштине БиХ Сања Вулић изјавила је да је прихватила процјене надлежних тијела за додјелу пратње и изразила захвалност министру безбједности у Савјету министара Ненаду Нешићу на људској и професионалној подршци.

"Не плашим се ни пријетњи, ни могуће одмазде. Псовала јесам, али не на прес конферецији, нити у званичном обраћању, нити је то била изјава, већ људска реакција. То што поједини медији себе сматрају господарима живота и смрти, па неовлашћено снимају и дистрибуирају материјале о томе ће се изјашњавати њихови пријатељи из Тужилаштва поготово пласирајући не/медијски моменат и садржај јавно доступним", истакла је Вулићева.

Она је на "Инстаграму" написала да има право коментарише са окупљенима.

"На српско стратиште, на мјесто најмонструознијег мучења српског народа, на мјесту гдје су силовали и жене и мушкарце довели су нас поново - да суде Србима. Жена која је ослободила Бошњаке који су над српским становништвом чинили злочин сада суди предсједнику Републике Српске. Причамо о томе, говоримо о неправди, а ко нас слуша!?", нагласила је Вулићева.

Она је рекла да јесте псовала и да и сада псује демократију у којој жена која доказано мрзи Србе "скида главу" легитимно изабраном предсједнику. "Псујем Високи судски и тужилачки савјет /ВСТС/, њихова селективна правила и селективну примјену закона. Псујем све оне који покушавају Србе протјерати са ових простора.

И да, псујем оне који Милораду Додику спремају одстрел. Псовка је крик за суноврат демократије и одсуство суверенитета дијела БиХ. Па како ко разумије", написала је Вулићева. Министар Нешић потврдио је данас да је Вулићевој додијељена полицијска заштита.

"Након низа најогавнијих увреда и пријетњи којима је протеклих дана изложена, донијели смо одлуку да јој се додијели полицијска заштита", написао је Нешић на "Инстаграму" након састанка са Вулићевом.

Након посљедњег рочишта на суђењу предсједнику Српске Милораду Додику у Суду БиХ, Вулићевој су са више налога на друштвеним мрежама упућене пријетње по живот.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана