Вулић: Повјерење народа не стиче се нападањем Додика

Срна
Вулић: Повјерење народа не стиче се нападањем Додика

САРАЈЕВО- Шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић изјавила је да Денис Звиздић има вербални дефект непотребне одбране, заступања и заговарања људи за које он сматра да су Срби по мјери његове имагинарне, грађанске, унитарне БиХ.

-Бошњачки политички представници мисле да су они БиХ и да би свима који живе у тој државној заједници коју чине два ентитета и три конститутивна народа требало да одређују ко су Срби, како ћемо живјети, у каквој држави, шта ћемо празновати, ко треба да нас представља. Не разумијем да неко ко претендује да буде озбиљан политичар очекује да другом намеће своје жеље и идеје -рекла је Вулићева за Срну.

Реагујући на Звиздићеву објаву на друштвеним мрежама да су "његови суграђани Богић Богићевић и Мирко Пејановић добили низ комплимената", јер кад предсједник Републике Српске Милорад Додик "некога вријеђа значи да је ријеч о особи која има државотворну свијест", Вулићева је одговорила да Звиздић има укључену опцију "нотификације" за профил Милорада Додика на платформи "Икс", па чим нешто он објави њему на дисплеју дође обавјештење како би брже одговорио не би ли мало добио на читаности.

-Вјерујем да и за тај интернет дефект има назив, али не желим да вјерујем да је колега Звиздић емотивно хендикепиран или како он каже у дефекту личности или да има комплекс мање вриједности због Милорада Додика. Милорад Додик јесте лидер каквог бошњачка политичка сцена никада имати неће. Али ни Звиздићу нити било коме од бошњачких политичких представника не може помоћи Додик, јер се лидерство и повјерење народа не стиче нападањем Милорада Додика - истакла је Вулићева.

Она је рекла да Звиздић има све ове фрустрације само због разочараности у себе, јер у ФБиХ никада неће бити лидер као што је Милорад Додик у Републици Српској који се бави својом Републиком Српском и штити свој српски народ.

-Зато, господине Звиздићу, топло Вам препоручујем да мало радите на себи, позабавите се ФБиХ и њеним становницима, можда онда стекнете повјерење бирача, јер нападима на Додика ништа нећете постићи осим што постајете још више фрустрирани. А за почетак прво добро запамтите шта пише у Дејтонском споразуму - у БиХ живе три конститутивна народа - Срби, Хрвати и муслимани, нема Босанаца и Херцеговаца, а тако Вам је и у реалности, на терену. Спустите се са тих својих умишљених висина међу народу, па ћете се увјерити -  поручила је Вулићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана