Вулић: Одређене амбасаде спремне на све да би склониле Додика

Срна
Foto: Фена

САРАЈЕВО - Шеф клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић оцијенила је да су одређене амбасаде у БиХ спремне на све да би склониле предсједника Републике Српске Милорада Додика са политичке сцене.

“Овдје се води једна озбиљна кампања против предсједника Републике Српске само из разлога што заступа интересе српског народа и што не жели да буде роб Запада. Ми ћемо и даље да останемо уз њега у свим данима који слиједе”, рекла је Вулићева новинарима.

Вулићева је поновила да је судски процес против предсједника Републике Српске монтиран процес који нема везе са правом и правдом, већ му је циљ политички одстрел предсједника Српске, који неће да се повинује страним силама, нити жели да буде послушник Запада.

“Он је човек који је биран од српског народа и заступа интересе српског народа, као и свих народа који живе у Републики Српској”, истакла је Вулићева и додала да се ради о оркестрираном процесу.

Вулићева је додала и да се процес против Додика води по истом сценарију као и против бившег америчког предсједника Донална Трампа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана