Вулић: Мирко Шаровић је обична политичка лаж

СРНА
Вулић: Мирко Шаровић је обична политичка лаж

САРАЈЕВО - Посланик СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић поручила је предсједнику СДС-а Мирку Шаровићу да људи одлазе из БиХ јер је та земља експеримент.

"БиХ у којој Мирко Шаровић има полицијску пратњу без покрића, само зато што је добар пријатељ са Зораном Галићем, довољан је аргумент који говори колико је то земља апсурда", истакла је Вулићева.

Она је нагласила да Шаровића не воле ни његови суграђани зато што знају много тога о њему.

Реагујући на изјаву Шаровића да "инвеститори бјеже из Републике Српске због актуелне власти" и да је Српска и цијела БиХ не само најсиромашнија, већ и најкорумпиранија, Вулићева је рекла да је Шаровић савезник оних чији је дужник, истих оних који Републику Српску презиру.

"Ви сте Мирко Шаровићу обична политичка лаж. Говорите о корупцији, а давали сте помиловања пресуђеним за најстрашнија кривична дјела. Никада нисте имали храбрости супротставити се ауто мафији! Зашто? Јесу ли ти момци били Ваши сарадници?", упитала је Вулићева Шаровића.

Нагласивши да Шаровићу на предизборним скуповима подршку пружа човјек који је изашао из притвора и слични њему, она је упитала да ли је то његова борба против корупције. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана